tirsdag den 26. januar 2010

Primitiv tirsdags top 3

Jeg læser i øjeblikket med stor fornøjelse Martins Kongstads debutbog, novellesamlingen Han danser på sin søns grav. Fortælleren af alle historierne er madanmelder og har også både viden om og stor erfaring i praksis med indtagelse af alkoholiske drikke. Så hermed en aldeles usofistikeret top 3 om denne signaturs alkoholpreferencer:

1) Øl
2) Vin
3) Spiritus

8 kommentarer:

pter sagde ...

tilsutter...sgzzzzz aheeem, TILSLUTTER mig litesen...shit...listen...

Jens Keis Kristensen sagde ...

Så, rolig nu... Man bliver altså virkelig tørstig af at læse den bog!

pter sagde ...

tror jeg gerne Hr. K

Martin Petersen sagde ...

Har haft den liggende siden jul og glæder mig som et skarn til at læse den, skal bare lige finde tiden. Husker Kongstad fra hans tid med Martins Mikrofon i Mix, og har fulgt ham siden.

Martin Petersen sagde ...

I øvrigt en meget dækkende top-3. Jeg er imponeret.

Jens Keis Kristensen sagde ...

Tak, Martin. Du er velkommen til at supplere med en mere uddybende.

Steffen Baunbæk Pedersen sagde ...

Mangler der ikke cider og mjød? Ingen af delene er rigtigt øl, vin eller spiritus. Jeg ville nok lave en top 5, der så således ud:

1) Spiritus (helst hospitalssprit, naturligvis).
2) Mjød (good shit, der er bare for få, der kender det).
3) Øl (efter markedet er eksploderet med importøl, er det sgu blevet en helt spændende drik, selvom meget lidt fortsat slår en Øko-Thy).
4) Vin (Eviva Espana!)
5) Cider (kommer dog an på procenten. Somersby eller Rekorderlig kan under de rette omstændigheder godt rangere på niveau med en dårlig vin, idet smagen trækker ned fra den anden side, men min lever nægter trodsigt ethvert bekendtskab med de alkoholfrie varianter).

Trine sagde ...

Hej Jens
Kom lige forbi din blog på vej til min egen. Jeg har stadig kun en genvej til din blog (og ikke til min egen), så nu jeg er her, ville jeg da lige sige hej.

Hej!

Trine