mandag den 13. april 2015

Cremede bleer og kæk modvind

Det er morgner som disse med cremede bleer, kæk modvind på cykelstien og en mailboks så tung som en kande brun sovs på en landevejskro i Kronjylland, at man gerne må sidde og falde lidt i staver og undre sig over hvorfor det egentlig hedder "at falde i staver". Men hov, nu kommer chefen vist forbi, og poesien sættes på pause.

1 kommentar:

nbde2020 sagde ...

MB: Mitt inträde i horologiens värld var ovanligt plötsligt klockor kopior och snabbt. Jag höll ett TEDxSydney-samtal för några år sedan och följde upp med en speciell "bakom kulisserna" -funktionen rolex klocka kopia som skulle visa både ett personligt intresse och en professionell miljö. Jag valde att prata om min
fake rolex kärlek till mekaniska klockor och förde vår turnégrupp till en klockbutik i Sydney. Den resulterande videon kopplade samman dessa två berättelser genom en diskussion om tourbillons funktion fake omega och ett besök på mitt laboratorium.
Som ett tack inbjöd butiken mig till en samlarmiddag med Lange-ledningen i fake breitling Sydney. (Jag var inte en fulländad samlare på den tiden, bara en beundrare.) Vid den här middagen fake tag heuer resonerade jag verkligen med några få medlemmar i ledningsgruppen kring historien om hög horologi och kvantteknologi. Teamet fake cartier följde upp med ett antal diskussioner kring den här historien och bjöd in mig snart till en rundtur i tillverkningen. Det var fake IWC en otrolig VIP-upplevelse - inklusive måltider med toppledningen, en privat turné med Tino Bobe, drinkar med Tony de Haas och fake panerai närvaro på en Alice Cooper-konsert med mediateamet.