mandag den 16. november 2009

Vi vil have mere

Vi vil have mere i SU. Og i starthjælp og kontanthjælp. Og i revalideringsydelse og fleksydelse. Og i dagpenge og i sygedagpenge. Og vi vil have mere i løn.
Vi vil have lavere afgifter på biler, bøger og elektriske tandbørster. Og på sunde fødevarer, naturligvis.
Eleverne skal have flere timer i dansk, matematik, engelsk, musik, gymnastik, hjemkundskab, træsløjd og metalsløjd.
Vi vil have flere parkeringspladser og mere Metro (bare der ikke skal graves op lige der hvor vi bor).
Vi vil have flere garantier. Vi vil have behandlingsgaranti og ventelistegaranti. I vuggestuen, børnehaven, fritidshjemmet, på hospitalet og på plejehjemmet. Og vi vil have garanti for godt vejr, når vi tager på ferie.
Og vi vil have længere barsel.
Vi vil have større fladskærme og længere ferier og flere omsorgsdage.
Vi vil have flere pædagoger i børnehaverne, flere lærere i skolerne, flere betjente på gaderne. Og strengere straffe og mere konsekvens.
Og vi vil have tryghed, tonsvis af tryghed.

4 kommentarer:

Trine sagde ...

Og man kunne tilføje, at vi ikke er interesseret i at dele med nogen.
Vi vil ha det for os selv.
Hvis andre kommer, og ber' om lidt fordi de er i nød, er der overhængende risiko for, at de ser vores længste finger.

... for måske er de en trussel. Mod os. Mod vores Danmark for danskerne samfund. Mod alt hvad vi betegner som 'normalt'.

Det er da tankevækkende, at der ikke skal mere til at rokke ved danskernes selvforherligelse og selvforståelse. Den er slet ikke så fasttømret, og ubalancen truer, hvis andre banker på.
Hyklerisk, kunne man sige på en skidt dag.

(det er en lidt skidt dag - så undskyld tonen)

Jens Keis Kristensen sagde ...

Det er ok, og god bedring. Og stem på Thomas Kastrup til kommunevalget. Han er en socialdemokrat med hjertet på rette sted

Trine sagde ...

Ja, han er god Thomas. Og måske får han flere stemmer denne gang, nu hvor klassens frække dreng (Henrik Thomsen) ikke stiller op igen.
Det er synd.
Altså ikke for Thomas, men for Aalborg, at Henrik går hjem.

nbde2020 sagde ...

En blick fake rolex genom den dubbla kupolen safir avslöjar den viktigaste aspekten av denna klocka: urtavlan och händerna. När allt är detta en fake Rolex verktygsklocka och dess huvudansvar är att låta dig berätta tiden snabbt och enkelt. Och att det gör rolex replica det. Sinn fortsätter med den mjukgjorda estetiken, rundar både timmarkörerna och händerna så att timmarkörerna har en skarp vit pillerform rolex kopia ut mot den mattblå urtavlan. Nu är händerna där saker och ting blir splittrade. Timhanden är liten (vissa skulle säga stubby), men det är helt replika klockor avsiktligt, eftersom det gör att den stora pilformade minuthanden kan bli kontaktpunkten. I praktiken innebär detta att läsningen av protokollet är fake rolex omedelbar.