tirsdag den 30. juni 2009

Tirsdags Top 12

Gode gamle Depeche Mode spiller, i det der i gode gamle dage hed Københavns Idrætspark, i aften. Og selv om jeg i dag har et lidt distanceret forhold til Fletcher, Gahan og Gore har de nu fortjent en top 10, og faktisk havde jeg ikke lyst til at luge for meget ud, så det endte med en top 12. Kommentarer modtages gerne!

Photographic
Shout (b-side)
My Secret Garden
Everything Counts
Blasphemous Rumours
Shake The Disease
Black Celerbration
A Question of Time
Never Let Me Down Again
World In My Eyes
Enjoy The Silence
Higher Love

4 kommentarer:

pter sagde ...

I min optik mangler du FREE LOVE, men ellers en fin, fin liste.

Så DM da de spillede i Århus for få år siden....har mærkelig nok ikke haft samme trang til, at skulle se dem denne gang?

Steffen Baunbæk Pedersen sagde ...

Vil jo mene, at der mangler noget af det senere også... "Condemnation", "Sister of Night", "Only When I Lose Myself", "Damaged People" og "Wrong", i det mindste... Men frem til 1990 er det en super liste.

Jens Keis Kristensen sagde ...

Hæ, hæ. Det skyldes nok, at jeg stod af omkring 1990. Og godt at se en kommentar fra dig, Steffen. De har været savnet, selv om du jo desværre har haft meget vigtigere ting at tage dig til end at kommentere blogge.

Steffen Baunbæk Pedersen sagde ...

Hm, køb resten på tilbud, om nødvendigt - der er mindst et par hovedværker at komme efter post 1990, og så kan man skændes om hvorvidt de er "Songs..", "Ultra" eller "Playing the Angel". Holder på den første og den sidste...

Tak. Ja, jeg er ikke ligefrem i Lala-land. Men livet må fandeme gå videre. Også blog-wise. Er faktisk glad for at have den lynafleder for tiden.