fredag den 28. marts 2014

Mini Hækkerup

Trofaste læsere har sikkert opdaget, at Anna ofte posere med sin sut. Og så var det jeg kom i tanke om at hun jo på den front har et vist fællesskab med den legendariske socialdemokrat, Per Hækkerup, som sjældent blev fotograferet uden en stor cigar i kæften. Og med de retoriske talenter hun foreløbig har udvist, er det da ikke utænkeligt, at der venter en politisk karriere forude...

torsdag den 27. marts 2014

20 måneder

Du kan sige "gravko" minimum 50 gange om dagen.
Du kan konversere både hunde og katte fra din cykelstol, men er knap så kæk, når de kommer tæt på.
Du kan udvise storesøster-kærlige følelser for Ellinor henne fra vuggestuen, og du er jo også op til flere måneder ældre end hende.
Du kan sige fine sætninger som "Op og sidde" og "Hej mor".
Og du kan være en engel og en bisse, og faktisk kan du også sige tisse...

torsdag den 20. marts 2014

Musikmentor Top 10

I den branche jeg arbejder i, er det meget in at benytte mentorer til at hjælpe folk tilbage mod arbejdsmarkedet. Og jeg skylder en stor tak til Kirsten, Kaj, Jan W, Ingrid og andre gode kolleger, der har givet støtte og sparring gennem årene. Men jeg skylder bestemt også stor tak til mine musikalske mentorer der i tv og radio i anmeldelser og interviews har formet min musiksmag. I kronologisk rækkefølge, ser min musikmentor top 10 således ud:

Christian Flagstad
Jørgen Mylius
Kenan Seeberg
Jan Poulsen
Jan Laursen
Lars Willemoes
Klaus Lynggaard
Martin Hall
Jens Unmack
Lorenzo Woodrose

onsdag den 19. marts 2014

Glam Babe

Frisuren og solbrillerne får den stolte far til at tænke på David Bowie i hans glamrock-periode eller Elton John også anno 1970'erne. Sutten er så hendes helt eget drug...

fredag den 14. marts 2014

Glemt kvarter

Jeg fortaber mig i et glemt kvarter i Buddinge, hvor tiden har stået stille siden den aften Grethe og Jørgen vandt det internationale melodi grand prix. I kvarteret findes vejnavne som Fremtidsvej og Kontorvej og jeg tænker, om der noget, som hedder Velfærdsfacist?

søndag den 9. marts 2014

Retroforstad

Det er en lille tidslomme, vi er flyttet ind i. Som billedet illustrerer er byggeriet af lidt ældre dato, men har været superhipt, da det blev opført omkring 1960. Og mange af lejlighederne har ikke skiftet beboere siden dengang, tror jeg. Hvis jeg åbnede vinduet og hørte naboens transistorradio spille et af Grethe og Jørgen Ingmanns gyldne hits, ville jeg være sikker på, at Georg Gerløs tidsmaskine eksisterede.